Agenda

 
 
2 november 2018, 20:00 uur

'Een Vrouw en een Engel' in Nieuwe Niedorp en De Rijp

Doopsgezinde kerk, Dorpsstraat 149, Nieuwe Niedorp

Project Geestdrift presenteert de muziektheatervoorstelling 'Een Vrouw en een Engel', een kruising tussen een ritueel, een theaterstuk en een concert.

'Een Vrouw en een Engel' is een voorstelling van theatermaakster Anne Roos de Carvalho geďnspireerd op een gedicht van Toon Tellegen, waarbij het publiek ondergedompeld wordt in een zintuiglijke ervaring. Liedkunst, poëzie, elektronische klanken en karate vermengen zich met het gedicht. Liefde en strijd lijken inwisselbaar. De voorstelling van Anne Roos ging afgelopen zomer in premičre tijdens het Karavaan Festival in Alkmaar.

Een Vrouw en een Engel is onderdeel van een reeks voorstellingen in de doopsgezinde kerkjes in Noord-Holland Noord. Sinds begin 2018 organiseert Project Geestdrift, in samenwerking met Karavaan, prikkelende en eigentijdse muziek-, dans- en theatervoorstellingen om deze sfeervolle kerkjes opnieuw op de kaart te zetten.

Elke voorstelling wordt gecombineerd met een contextprogramma, waarin er, naast het thema van de avond, aandacht is voor de rijke geschiedenis van het gebouw en de mensen die er al eeuwenlang samenkomen.

De voorstelling is op 2 november te zien in Nieuwe Niedorp en op 16 november in de doopsgezinde kerk van De Rijp, Jan Boonplein 18-19. Beide keren duurt de voorstelling van 20.00 - 22.30 uur.

Tickets voor de voorstelling kosten € 7,50. Voor meer informatie en kaartverkoop zie www.projectgeestdrift.nl.


Terug
  Meer informatie   Facebook   Twitter   ANBI-register
 
  contact maandblad sitemap
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2019 Doopsgezind.nl