Agenda

 
 
10 november 2018, 12:30 uur

Inspiratiemiddag Kairos-Sabeel

Johanneskerk, Westsingel 30, Amersfoort

Kairos-Sabeel nodigt uit voor een inspiratiemiddag in Amersfoort, om bijgespijkerd te worden over wat er speelt en nieuwe horizonten te ontdekken. Een middag tegen uitzichtloosheid en vermoeidheid en gevoelens van in de steek gelaten worden door de eigen kerk en de politiek.

Wat kunnen we elkaar aan hoopvols doorgeven? Met een middaggebed, verhalen van voorzitter Kees Blok, oud-Sabeel stagiaire Geke van Vliet, Meindert Dijkstra over zijn boek†Palestina en IsraŽl: een verzwegen geschiedenis, en de creatieve manieren waarop Toine van Teeffelen bij de muur werkt, zoeken we nieuwe horizonten van hoop.

De middag duurt tot ca. 17.00 uur. Opgeven bij†info@kairos-sabeel.nl.

PKN

Sinds 14 september is de discussie over de ĎOnopgeefbare verbondenheid met het volk IsraŽlí in de kerkorde van de Protestantse Kerk in Nederland (PKN) in een stroomversnelling geraakt. De scriba (secretaris) van de PKN†wil over dit artikel echter geen discussie.†Zeven Kairos-Sabeel-theologen roepen daarin de kerkleiding op de discussie niet uit de weg te gaan. Kairos-Sabeel vraagt iedereen die oproep te steunen door hem te ondertekenen. Alle genoemde teksten zijn te vinden op www.kairos-sabeel.nl.


Terug
Meer informatie Facebook   Twitter   ANBI-register
contact maandblad sitemap
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
© 2019 Doopsgezind.nl