> agenda

Agenda

 
16 september 2018, 10:00 uur

Vredesweek in Aalsmeer

Open Hof Kerk, Ophelialaan 247, Aalsmeer

De oecumenische Ambassade van Vrede in Aalsmeer, bestaande uit de Karmelkerk, de Open Hof Kerk en de Doopsgezinde Gemeente, viert uitbundig de Vredesweek. Van 16 t/m 22 september zijn er diverse activiteiten, op verschillende locaties.

Het thema van deze Vredesweek is ‘Generaties voor Vrede’. Voor meer informatie over alle activiteiten kunt u contact opnemen met franka@dgaalsmeer.nl.

Programma

Zo 16 september           

Aanvang 10.00 uur: Opening Vredesweek met oecumenische vredesdienst

Oecumenische vredesdienst met medewerking van het gelegenheidskoor. De viering is in de Open Hof Kerk en begint om 10.00 uur. De diaken van de Karmelkerk, Jeroen Hoekstra, gaat voor.

Zo 16 september        

Aanvang 11.30 uur: Walk of Peace

Na de vredesdienst kunt u meelopen met de Walk of Peace, een korte wandeling door Aalsmeer, vanuit de Open Hof Kerk, 11.30 uur.

Di 18 september        

Aanvang 20.00 uur: Film

We hebben ook weer een filmavond, deze keer met de bekroonde, Nederlandstalige film ‘Antonia’. Volg het verhaal van vier generaties vrouwen, die kracht, liefde en groei ontdekken in hun levens. U bent welkom in het Parochiehuis, om 20.00 uur. We vragen een vrijwillige bijdrage.

Woe 19 september

Aanvang 20.00 uur: Jongerenactiviteit

Samen met de Theehuisclub organiseren we een speciale open THC-avond. Deze jongerenactiviteit is in de Bindingzaal in de doopsgezinde kerk en begint om 20.00 uur. Het is voor alle jongeren van 16 tot 35 jaar. De avond gaat over keuzes maken voor een wereld van vrede.

Do 20 september

Aanvang 20.00 uur: Festival van de Vrede

Festival van de Vrede, een avond over verhalen over en van ons. Wie ben jij, wie ben ik, en hoe verhouden wij ons tot elkaar? Een avond met muziek en verhalen van en over Aalsmeer(ders). U bent welkom in de Open Hof Kerk, om 20.00 uur. De kosten zijn € 5,-.

Za 22 september

Aanvang 12.00 uur: Burendag/Kliederkerk

Een korte bijeenkomst is er nog op de zaterdag bij de Burendag met Kliederkerk. Deze bevindt zich op het plein voor de Open Hof Kerk, als het weer het toestaat. U bent welkom voor een lunch en een gezellig gesprek van 12.00 tot 14.00 uur. Er zijn op de tafels ijsbrekers, korte gespreksonderwerpen om elkaar goed te leren kennen. 


Terug
  Meer informatie   Facebook   Twitter   Instagram   ANBI-register
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2019 Doopsgezind.nl