> nieuws

Nieuws

 
24 mei 2018

MasterPeaceWalk Nepal

Dorus en Hannelies kwamen november vorig jaar vol indrukken en ervaringen terug van de MasterPeaceWalk in Nepal, waar ze samen met de locals een tiendaagse voetreis door de natuur maakten. Dit najaar heb jij de kans om die gave en unieke ervaring ook mee te maken, want er kunnen weer twee deelnemers via Menno’s Global Village mee op deze reis.

Tijdens deze reis maak je kennis met de prachtige natuur en kleurrijke cultuur van het Dhading-gebied (centraal in Nepal) en leer je de levenswijze, tradities en rituelen van de bevolking kennen. Meer leren van de natuur en van elkaars cultuur en werken aan je persoonlijke ontwikkeling zijn belangrijke doelen van de MasterPeaceWalk Nepal. Je reist met een groep van 40 personen: 20 westerlingen en 20 Nepalezen.

Van deze tiendaagse reis breng je er zes al wandelend door. Je wandelt en leeft samen met de Nepalese locals in én van de natuur. Zo krijg je de kans om het dagelijks leven even te laten voor wat het is en te genieten van het gezelschap van bijzondere mensen. Er is alle ruimte voor muziek, stilte, gesprek, ontmoeting en overdenking! Daarnaast ontdek je het werk dat MasterPeace doet in Nepal en krijg je de kans om je steentje bij te dragen.

“This trip was a gift: to feel so at home in a group of Nepali and Dutch people, to be challenged physically while feeling so free mentally and to come home feeling humbled, inspired and with a sense of calm that I hope to carry with me for a long time.” - Hannelies Bögemann

Data: woensdag 7 t/m zaterdag 17 november 2018. Ben je geďnteresseerd en 18 t/m 30 jaar? Menno’s Global Village helpt je graag om deze reis, ook financieel, mogelijk te maken! Meer informatie over de MasterPeaceWalk Nepal en ervaringen van deelnemers van eerdere jaren vind je op de site site van MasterPeace: klik hier.

Meer weten en/of interesse om mee te gaan? Neem contact met ons op via globalvillage@doopsgezind.nl.


Terug
  Meer informatie   Facebook   Twitter   Instagram   ANBI-register
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2019 Doopsgezind.nl