> agenda

Agenda

 
10 december 2017, 10:00 uur

We gaan naar de MERK!

Montbéliard

Met Hemelvaart 2018 (10-13 mei) gaan we naar de MERK! Deze keer wordt de Europese doopsgezinde conferentie in het Franse Montbéliard gehouden. De MERK is een ontmoeting van Europese doopsgezinden, waar voor alle leeftijden een programma is. Ook voor jou!

De inschrijving (Franstalig) is inmiddels van start gegaan en binnenkort wordt ook de Engelstalige inschrijfmogelijkheid ter beschikking gesteld. Je kunt je vanaf nu opgeven. Deze bijzondere conferentie wil je niet missen! Ben je geďnteresseerd in de MERK maar ga je liever niet op eigen initiatief? Vind je het gezelliger om met een groep te gaan, of wil je onderweg iets leren? Lees hieronder de mogelijkheden om aan een georganiseerde reis deel te nemen:

Jongerenreis:

'Zelf de MERK meemaken, dat is wat ik wil' (Elisa, 17 jaar) - Vanuit de ADS wordt een jongerenreis georganiseerd. Voor 16-30 jaar, voor € 120,- all-in! Geef je op door een mail te sturen naar joke.vanderheide@ads.nl en ontvang nadere informatie over het programma.   We organiseren ook een bijeenkomst voorafgaand aan de reis en willen dat iedereen zelf acties onderneemt binnen de eigen gemeente om geld voor de 'grote pot' te verzamelen. Vanuit de ADS wordt aan fondswerving gedaan.

Volwassenenreis 1: Gezamenlijke busreis

De ADS inventariseert of er geďnteresseerden zijn voor een busreis naar de MERK. Het gaat hierbij om gezamenlijk vervoer; het verblijf en de inschrijving voor de MERK regel je zelf. Bij voldoende belangstelling zal er een bus rijden van en naar de conferentie voor slechts € 60,- p.p. Ben je geďnteresseerd? Stuur een e-mail naar MERK2018@doopsgezind.nl.

Volwassenenreis 2: Negendaagse rondreis

Mennonite Heritage Tours organiseert een 9-daagse reis naar de MERK. De reis voert door de Palts, Elzas, Jura en Franche-Comté, waarbij stil wordt gestaan bij diverse plaatsen met een rijk doopsgezind verleden. Uiteraard ontbreken ook andere geschiedkundige, culturele en natuurlijke bezienswaardigheden niet. De prijs van de reis ligt tussen de  € 825,- en € 875,- afhankelijk van het aantal deelnemers, o.b.v. halfpension en een tweepersoonskamer met eigen douche/toilet + één nacht bij een gastgezin (of optioneel een hotelkamer). Kosten voor inschrijving en verblijf tijdens de MERK zijn niet in de reisprijs opgenomen. Opgave en meer informatie op www.mennoniteheritagetours.eu  

MERK 2018


Terug
  Meer informatie   Facebook   Twitter   ANBI-register
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2019 Doopsgezind.nl