> nieuws

Nieuws

9 november 2017

Mennokoor gaat door!

Met een geweldig weekend in Schoorl en een afsluitende dienst in Alkmaar heeft het Mennokoor Holland onlangs zijn 25-jarig bestaan gevierd. Na het bijzondere weekend beramen we ons op de toekomst. Het koor wordt flink kleiner. Toch gaan we enthousiast verder, maar we gaan de invulling iets veranderen.

De laatste jaren bezocht het Mennokoor verschillende gemeenten waar mensen na afloop vertelden dat de gemeente zelf een koor(tje) heeft. Niet altijd even florerend, maar altijd even enthousiast.

Wat zou het mooi zijn als we het Mennokoor kunnen combineren met een eigen koor van de gemeente. Het Mennokoor komt dan als vanouds een zaterdag naar een gemeente en zingt deze dag dan mét het koor van de eigen gemeente; we sturen van tevoren enkele liederen op om gezamenlijk die dag te zingen. Bij de presentatie zal er dan ook ruimte zijn voor het ontvangende koor om zelf wat te laten horen. Op deze manier zouden de koren elkaar kunnen inspireren.

Verschillende gemeenten hebben het voorstel al met enthousiasme ontvangen. Zo zijn we op 3 februari te gast in Beverwijk, en op 10 maart in Joure.

We zijn niet meer zo groot, de tijd van 125 leden is echt voorbij, maar dat heeft ook zijn voordelen.

Heeft u zin om één keer per maand mee te zingen met deze enthousiaste groep mensen? Geeft u zich dan op bij Esther Dijkstra: roggebot@hotmail.com.


Terug
  Meer informatie   Facebook   Twitter   Instagram   ANBI-register
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2019 Doopsgezind.nl