Nieuws

 
 
6 november 2017

Kerk in Actie lanceert online platform voor koren

Kerk in Actie lanceert het platform korenindekerk.nl waarop plaatselijke kerken samenzangavonden, koorconcerten en klassieke en instrumentale concerten aan kunnen bieden. Het platform biedt ook koren de mogelijkheid om hun concerten te promoten. Het is een uitbreiding van zingenindekerk.nl dat vooral gericht is op christelijke bands en artiesten.

Zingenindekerk.nl startte twee jaar geleden en is sindsdien uitgegroeid tot een platform dat missionaire activiteiten aanbiedt en plaatselijke gemeenten helpt bij het organiseren van muzikale evenementen. Zo kan er gratis gebruik gemaakt worden van een reserveringstool en zijn er mogelijkheden om sponsoring aan te vragen voor bestaande events.

Inmiddels hebben zo’n 100.000 mensen één of meerdere evenementen bezocht. Daarnaast is er in twee jaar via het initiatief meer dan € 500.000,- opgehaald voor diaconale en missionaire doeleinden.

Koren in de Kerk

Artiesten, muzikanten en nu dus ook koren kunnen gebruik maken van het nieuwe platform om concerten te promoten. Korenindekerk.nl richt zich op het aanbod van samenzangavonden, koorconcerten en klassieke en instrumentale concerten. Niet alleen plaatselijke gemeenten kunnen de website gebruiken om muzikale evenementen aan te kondigen, ook particuliere initiatieven die tijdens hun concert donateurs willen werven voor Kerk in Actie kunnen dit platform gebruiken.

Door de verbreding van het type concerten denkt Kerk in Actie bezoekers beter te bedienen en verwacht dat er meer concerten worden bezocht. 'Ik nodig mensen van harte uit om een kijkje te nemen op onze websites. Momenteel staan op beide platforms meer dan 100 events verspreid over het hele land', aldus Jakob Sijbersma, coördinator van koreninderkerk.nl.

Meer informatie is te vinden op www.korenindekerk.nl en www.zingenindekerk.nl.


Naar het nieuwsoverzicht

  Meer informatie   Facebook   Twitter   ANBI-register
 
  contact maandblad sitemap
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2019 Doopsgezind.nl