> nieuws

Nieuws

 
2 oktober 2017

Muziek op maat

Caroline in ‘t Veld en Johan Fransen leveren een muzikale bijdrage aan het symposium Tragiek en Toewijding. Tussen de lezingen door spelen zij bestaande nummers uit hun eigen repertoire, die bij de dag passen. Daarnaast schrijven ze tijdens de dag een ‘lied op maat’ waarin de verbinding tussen de onderwerpen en de sfeer van deze dag centraal staat.

In 't Veld en Fransen maken vaker samen 'liedjes op maat', bijvoorbeeld op het evenement Noardewyn Live in Dokkum:De Almeerse kleinkunstenares Caroline in ’t Veld schrijft en zingt al 20 jaar haar eigen liedjes. Ze studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en speelt sinds haar 8e jaar accordeon. Later volgden piano en zang. Door haar werk te verbinden met bijzondere locaties en andere kunstvormen, maakt ze van luisteren naar haar liedjes een bijzondere ervaring.

Johan Fransen is vanaf zijn 13e jaar al druk doende met ‘zijn planken’, de bijnaam die hij steevast gebruikt voor zijn gitaren, akoestisch, elektrisch, al dan niet gekoppeld aan een synthesizer. Inmiddels heeft hij 10 tallen bandjes ‘gedaan’, meestal Engelstalige teksten op zijn muziek, maar ook in bands die alleen instrumentale muziek maakten.

Klik hier voor het volledige programma en meer informatie over het symposium (NB aanmelden vereist!).


Terug
  Meer informatie   Facebook   Twitter   ANBI-register
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2019 Doopsgezind.nl