> agenda

Agenda

 
1 oktober 2017, 10:15 uur

Broederschapsdag in de DG Zuid-Limburg

Klooster Wittem, Wittemer Allee 32, Wittem

Op 1 oktober viert de DG Zuid-Limburg Broederschapsdag, wederom in Klooster Wittem. 

Het zaaltje is open om 10.00 uur en we beginnen om 10.30 uur met een dienst die ongeveer drie kwartier à een uur duurt. Het algemene thema is drie jaar op rij ‘Pelgrimage van gerechtigheid en vrede’. De eerste weg daar naar toe was de positieve weg en die werd vertaald in ‘Geschapen naar Gods beeld, Geroepen om te leven’. De tweede weg was de negatieve weg: ‘Blinde vlekken’. De derde weg is dit jaar de Via Transformativa. Ik citeer: ‘We proberen ellende te overwinnen, visie en inspiratie te krijgen of te houden, we zoeken de vergevende, omvormende kracht van God’. Die weg wordt vertaald met ‘Zo goed als nieuw’. Daar zullen wij ons op 1 oktober mee bezig houden in de dienst en daarna.

Na de dienst zullen we onder het nuttigen van een kopje koffie of thee en iets lekkers kunnen napraten over de dienst of over andere dingen die ons aangaan.
Van ± 12.00 uur tot even voor 13.00 uur gaan we dieper in op het thema ‘Zo goed als nieuw’. Er wordt nog over nagedacht op welke wijze dat zal gebeuren.
Dan gaan we om 13.00 uur naar restaurant ‘In den Roden Leeuw’ (naast Klooster Wittem) om te lunchen. In verband met de reservering graag uiterlijk 24 september opgeven bij Gerrie van Luijken, tel. 045 572 17 55 of e-mail: grietjegroot@home.nl.


Terug
  Meer informatie   Facebook   Twitter   ANBI-register
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2019 Doopsgezind.nl