>

Vacature

1 juli 2017

Projectmanager Huisvesting

Inloophuis De Ruimte en Doopsgezinde Gemeente Almere zoeken per direct eenProjectmanagerHuisvesting.

Inloophuis de Ruimte en Doopsgezinde Gemeente Almere (DGA) zijn op zoek naar nieuwe huisvesting in Almere. Daar de huidige locatie niet meer voldoet aan hun eisen, hebben de twee organisaties nu een ander pand op het oog. Beide organisaties beschikken niet over voldoende vermogen om een pand aan te schaffen, dus zullen zij gezamenlijk een aanvraag voor financiering bij fondsen indienen.

Van de projectmanager wordt verwacht dat hij/zij het financieringsvoorstel schrijft en een projectplan voor de verbouwing en verhuizing opstelt in samenwerking met een stuurgroep die hier actief aan zal bijdragen.

In deze fase ben je verantwoordelijk voor het schrijven van een financieringsvoorstel en een projectplan. Je neemt het initiatief met betrekking tot alle projectgerelateerde werkzaamheden in samenspraak met de stuurgroep. Je betrekt de toekomstige gebruikers van het pand bij het opstellen van de eisen. Hier is al veel voorwerk in gedaan. Ervaring met fondsenwerving komt van pas bij het opstellen van een financieringsvoorstel.

Wij zoeken een enthousiaste en communicatief vaardige projectmanager met:

  • minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • ervaring met projectmanagement (bij voorkeur op het gebied van plannen van verbouwingsprocessen, begrotingen en uitvoering);
  • goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Wij bieden:

  • een uitdagende (vrijwilligers-) functie in een non-profitorganisatie;
  • onkostenvergoeding op basis van reiskosten;
  • een werkplek (in inloophuis De Ruimte).

Contactgegevens:

Ton Eusterbrock
voorzitter@inloophuisderuimte.nl
06-51838535

Namens:

- Inloophuis De Ruimte, Hengelostraat 39 Almere

- Doopsgezinde Gemeente Almere, p/a Hengelostraat 39 Almere


Terug