> agenda

Agenda

 
23 juni 2017, 19:30 uur

Kerkennacht in Haarlem: Syrische keuken

Doopsgezinde kerk, Grote Houtstraat 43, Haarlem

De doopsgezinde kerk in Haarlem biedt een spetterend programma tijdens de Kerkennacht op vrijdagavond 23 juni. Men kan de hele avond in- en uitlopen. Tussen de optredens zijn er korte pauzes voor een hapje en een drankje. En gedanst wordt er zeker ook!†

Cuisine La Koepel†serveert gratis verrukkelijke Syrische hapjes. De koks geven graag een toelichting, maar de recepten houden ze geheim. Donaties zijn uiteraard welkom.Te koop zijn†frisdranken, bier, wijn en arak - een Syrische alcoholische anijsdrank.

Programma (aanvangstijden bij benadering)

20.00 uur: Orgelimprovisaties door Dick Koomans & Yu Nagayama op het mooie Ahrend en Brunzema orgel.

20.30 uur: All Shall Be Well. Atmosferische, instrumentale post-rock met een weemoedige, filmische sfeer. Zachte, subtiele gitaarharmonieŽn en ongebruikelijk, voortstuwend drumspel.

21.30 uur: Sherwan Mahajeri is Koerdisch en komt uit SyriŽ. Hij woont in Schalkwijk en studeert Nederlands. Zijn doel is om als Nederlander te werken en te studeren. Vorig jaar kreeg hij tijdens het Suikerfeest in de Koepel met zijn keyboard iedereen aan het dansen.

22.00 uur: The Irrational Library. Een betrekkelijk nieuwe groep met Joshua Baumgarte, Lars van der Weiden, Mishal Zeera en Tom de Haan. De muziek van The Irrational Library zet afwisselend aan tot nadenken, lachen en dansen.

EXTRA: Van 14.00 tot 16.00 uur is er bij Menno meets Jansje, de vaste vrijdagmiddag voor 60-plussers, een proeverij van Syrische hapjes. Iedereen is welkom! De ingang hiervoor is Frankestraat 24.


Terug
Meer informatie Facebook   Twitter   Instagram   ANBI-register
contact maandblad privacy
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
© 2019 Doopsgezind.nl