> nieuws

Nieuws

20 april 2017

Irene van Setten nieuwe coördinator CPT-NL

Christian Peacemaker Teams–Nederland (CPT-NL) heeft per 1 januari 2017 een nieuwe coördinator in de persoon van Irene van Setten. Zij volgt Maarten van der Werf op.

Irene van Setten is jurist en CPT-er in hart en nieren. Ze heeft de CPT-training gevolgd en is in Hebron, Palestina geweest. In Nederland zal Irene zich inzetten voor fondsenwerving, netwerken en het formeren van delegaties, o.a. met behulp van moderne (sociale) media. Ook is Irene actief binnen de Europese poot van CPT op het gebied van fondsenwerving en juridisch getinte problemen. Verder is ze actief geweldloos actievoerder in Nijmegen en soms in andere delen van Nederland.

CPT-NL is Maarten van der Werf veel dank verschuldigd: hij heeft CPT in Nederland krachtig op de kaart gezet. CPT is bekend geraakt in vele lagen van de kerkelijke bevolking, waardoor er nu steungemeenten zijn en delegatieleden daadwerkelijk op pad zijn gegaan. Binnen het Nederlandse vredeswerk heeft CPT een vaste plek veroverd.

De berichten aan CPT-Nederland via info@cpt-nl.org komen nu niet meer bij Maarten terecht, maar bij Irene. Berichten die specifiek bedoeld zijn voor Maarten kunnen worden gericht aan Maarten@cpt-nl.org

CPT-NL wenst Irene veel goede contacten toe, zowel in de kerkelijke als de civiele samenleving. De hoop is dat CPT onder haar leiding nog meer bekendheid zal krijgen en dat nog meer mensen als CPT-ers uitgestuurd zullen worden.


Terug
  Meer informatie   Facebook   Twitter   ANBI-register
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2019 Doopsgezind.nl