> nieuws

Nieuws

 
13 april 2017

Spitsuurclub: wat kies jij?

Stel, het bedrijf waar je werkt staat op omvallen. Jouw leidinggevende haalt een grote opdracht binnen die jij moet uitvoeren. Je weet zeker dat de klant met deze transactie ernstig benadeeld wordt. Weiger je deze klant te misleiden? Of stel je het voortbestaan van het bedrijf en daarmee je eigen baan veilig? Wat kies jij? Welke normen en waarden hanteer je bij het maken van je beslissing? Deze en andere dilemma’s houden ons bezig tijdens het Spitsuurclub-weekend.

Maar de Spitsuurclub biedt meer: we doorbreken met de groep ons normale dagelijkse ritme en zijn in een bosrijke omgeving om elkaar te leren kennen, in gesprek te gaan en ons te ontspannen. Ingrediënten die daarbij helpen zijn een boeiende film, filosofen uit alle tijden die ons aan het denken zetten, de bijbel met de ethiek van Jezus, een Wake Up Walk en Korte Metten. Maar ook lekker eten dat geheel voor ons wordt verzorgd, en voldoende tijd voor het opsnuiven van frisse lucht.

Ben je tussen de 30 en 50 jaar oud? Gefeliciteerd! Want dan ben je welkom bij de Spitsuurclub.

Heb je kinderen? Neem ze mee! Want wie wil er nu niet kiezen tussen altijd natte sokken of elke dag een frikandel speciaal als ontbijt...

Geef je snel op!

> Wanneer? De Spitsuurclub wordt gehouden van zaterdag 10 juni vanaf 16.30 uur tot zondag 11 juni 16.00 uur

> Waar? Conferentiecentrum Mennorode in Elspeet

> Kosten? Volwassenen € 90,- p.p. inclusief diner, logies, ontbijt en lunch | kinderen (3- 12 jaar) € 70,- p.p. inclusief diner, logies, ontbijt en lunch | baby’s en peuters (tot 3 jaar) gratis.

> Opgeven? Stuur een mail naar secretariaat@ads.nl. Vermeld daarin je naam, telefoonnummer, woonplaats, leeftijd en eventuele dieetwensen.


Terug
 
  Meer informatie   Facebook   Twitter   Instagram   ANBI-register
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2020 Doopsgezind.nl