Agenda

 
 
30 april 2017, 14:30 uur

Zingen om mensen te raken

'Het Lam', Weststraat 37, Aardenburg

Puur Zang

Het plezier om te zingen en de energie die Patricia Foort bij een optreden uitstraalt zijn uiterst aanstekelijk. “Ik wil mensen raken met de muziek die mij raakt”, is haar motto. Patricia zingt in een breed spectrum: disco, Motown, soul, pop, easy listening, jazz en gospel.

Vooral de gospel komt bij dit optreden naar voren met minder bekende en bekende nummers zoals Oh happy day, I will follow him, Ain’t no mountain high enough, Lean on me… Zonder overdrijven: Patricia Foort zorgt voor een onvergetelijke middag. En ja, meezingen is gewenst!

Patricia Foort is de dochter van een Surinaamse soulzanger en een Surinaamse gospelzangeres. Muziek zit dus in haar bloed. Ze zong vanaf haar zesde in kinder- en jongerenkoren. Met nauwelijks 14 jaar was ze al sopraan van Surinaams Gospelkoor Gloria uit Rotterdam. Al snel volgden coverbands. Ze studeerde aan het Conservatorium van Hilversum voor zangeres en zangcoach. Na een combinatie van muziekmaken met een kantoorbaan waagde ze de stap als solozangeres. Dat lukte… en hoe!

Praktisch
De deur gaat open om 14 uur. De activiteit start om 14.30 uur. Halverwege is er een pauze. Toegang: € 7,50. 

Met steun van de Doopsgezinde Gemeente Aardenburg, de Algemeen Doopsgezinde Sociëteit en Maatschappij van Welstand.


Naar de agenda

  Meer informatie   Facebook   Twitter   ANBI-register
 
  contact maandblad sitemap
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2019 Doopsgezind.nl