Agenda

 
 
19 maart 2017, 15:00 uur

Operaconcert ArteMisses in Wormerveer

Doopsgezinde kerk, Zaanweg 57, Wormerveer

Voor de pauze zingt ArteMisses De Mooiste Duetten, hoogtepunten en onbekende pareltjes uit de klassieke duetten. U hoort een selectie van de mooiste werken van componisten als Schumann en Brahms. Daarnaast zullen zij een aantal Franse werken ten gehore brengen van o.a. Saint Saens, Massenet en Chausson. Ook ontbreekt het prachtige Bloemenduet van Leo Délibes niet. De liederen worden afgewisseld met repertoire voor dwarsfluit en piano.

Na de pauze staat er een mini opera op het programma. ArteMisses heeft Mozarts Così fan tutte tot een geheel eigen opera bewerkt, in samenwerking met regisseuse Inna van den Hogen van Opera aan het IJ. Deze verkorte versie is gezongen in het Nederlands, en zo geënsceneerd dat hij op iedere concertlocatie kan worden uitgevoerd. Het verhaal draait om de wereld van de vrouwen uit Mozarts opera; de zussen Dorabella en Fiordiligi, en keukenmeid Despina. Met z’n drieën vertellen zij een liefdesverhaal dat nog even actueel en smeuïg is als in de tijd van Mozart.

Entree:  € 12,- inclusief kopje koffie of thee; vrienden van MSF € 10,-; kinderen t/m 12 jaar € 6,-.

Kaartverkoop vanaf twee weken tevoren bij Saenkanter Fashion, Zaanweg 120 te Wormerveer en vanaf een half uur voor aanvang van het concert bij de Vermaning.

Voor meer info: www.mennosimonsflaes.doopsgezind.nl.


Naar de agenda

  Meer informatie   Facebook   Twitter   ANBI-register
 
  contact maandblad sitemap
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2019 Doopsgezind.nl