Agenda

 
 
10 maart 2017, 20:15 uur

‘t Lam Ontmoet: Charles Groenhuijsen

Doopsgezinde kerk 't Lam, Breestraat 2, Blokzijl

Journalist, schrijver, televisiemaker en Amerika-kenner Charles Groenhuijsen treedt in bijna ieder opinierend programma op. Hij volgde de Amerikaanse verkiezingen van zeer nabij. Een avond in Blokzijl over Trump, Amerika en onze verkiezingen, in samenwerking met het Schrijversfestival Steenwijk.

De titanenstrijd tussen Hillary Clinton en Donald Trump is keihard geweest en de emoties liepen hoog op. Charles Groenhuijsen schreef erover in zijn boek over Donald Trump: ‘Iedereen houdt van mij’. Bij elke lezing kwam de vraag weer: “Charles, denk je nou echt dat die Amerikanen zo gek zijn om die vreselijke Donald Trump tot president te kiezen?” Lang leek het ondenkbaar, nu niet meer. Donald Trump zit in het Witte Huis. Amerika houdt de adem in. Nederland ook. Welke invloed heeft dit op onze eigen verkiezingen op 15 maart?

Het is het tweede achtereenvolgende jaar dat 't Lam Ontmoet samenwerkt met het Schrijversfestival Steenwijk e.o. én het is de dertigste editie van het festival. Het Steenwijk’s Boekhuijs zal 10 maart naar verwachting aanwezig zijn om boeken van Charles Groenhuijsen te verkopen.

Entree: € 8,-. Kaartverkoop bij Olio & Vino in Blokzijl en Steenwijk’s Boekhuys in Steenwijk. Reserveren: karin@karinklomp.nl 


Naar de agenda

  Meer informatie   Facebook   Twitter   ANBI-register
 
  contact maandblad sitemap
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2019 Doopsgezind.nl