Agenda

 
 
17 maart 2017, 17:00 uur

Door het oog van de naald

Dopersduin, Oorsprongweg 3, Schoorl

Oude overhemden. Dekbedovertrekken die niet langer in de kleuren van de slaapkamer passen maar waarvan de stof nog prima is. Stropdassen van je overleden vader. Keukenschorten van je moeder.  Verloren lapjes, of juist gekoesterde. Stofjes die zorgvuldig bij elkaar gespaard zijn op allerlei stoffenmarkten en in obscure boetiekjes. De lappenmand. 

Dopersduin organiseert voor het eerst een creatief weekend met oude en nieuwe lappen, met naald en draad, met duizend technieken en goede raad. Iedereen die van handwerken houdt kan werk meenemen van huis. Dit kan iets zijn met naaien of borduren of het stoppen van sokken, alles is van harte welkom. Onder de enthousiaste leiding van Marjan Huisman en Jeannette Stenvers worden UFO's afgemaakt, nieuwe projecten kunnen begonnen worden, de eerste beginselen kunnen aangeleerd worden en er kan vooral heel veel gehandwerkt worden in aangenaam gezelschap.

Op zaterdag is er voor wie dat wil een workshop in een minder bekende techniek (welke blijft een verrassing). Fijn kletsen, terwijl de handen bezig zijn, inspiratie opdoen bij elkaar, leren van elkaar. En natuurlijk is er tijd voor een stevige wandeling door de duinen of langs het strand. Klinkt als een heerlijk weekend op Dopersduin! En wie weet is het ook wel dé plek om met je quiltgroep die ene Vluchtelingenquilt af te maken! Hoe meer handen, hoe meer vreugd!

Datum: vrijdag 17 maart (17.00 uur) t/m zaterdag 18 maart 2017 (17.00 uur)

Locatie en opgave: Dopersduin | 072 - 509 1274| info@dopersduin.nl

Kosten: € 65,- pp voor een eenvoudige 4-persoonkamer met wastafel (excl. linnenpakket); € 80,- pp voor een aanvoudige 2-persoonkamer met eigen douche en toilet; € 90,- pp voor een ruime 2-persoonkamer met eigen douche en toilet. Prijs is op basis van volpension, exclusief verblijfsbelasting (euro 1,80 p.p.p.n.). In de tweepersoonskamers zit het linnenpakket bij de prijs inbegrepen.

Uiteraard is er de mogelijkheid om nog een nacht langer te blijven. Vraag bij Dopersduin naar de meerprijs voor een extra nacht.Naar de agenda

  Meer informatie   Facebook   Twitter   ANBI-register
 
  contact maandblad sitemap
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2019 Doopsgezind.nl