> nieuws

Nieuws

 
2 februari 2017

Bijbelgenootschap presenteert bijbel met startersgids

‘Bijbel+ helpt beginnende bijbellezers, zoals jongeren, om kennis te maken met de bijbel’, zegt NBG-directeur Rieuwerd Buitenwerf. ‘Het is voor hen niet vanzelfsprekend hoe je de bijbel moet lezen. Bijbel+ helpt hen om te begrijpen hoe de bijbel in elkaar zit. Daarmee brengen we voor hen de bijbel dichtbij en voldoen we aan onze missie: zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de bijbel.’

Bijbel+ bevat de Bijbel in Gewone Taal, de meest duidelijke en toegankelijke Nederlandse bijbelvertaling. Achterin Bijbel+ zit een startersgids met extra informatie over hoe de bijbel ontstaan is, wat belangrijke personen en verhalen zijn, en wat de bijbel zegt over thema’s als ‘liefde’, ’angst’ en ‘vriendschap’. Bovendien staat er een leesrooster in voor 21 dagen om zelf in de bijbel te lezen. Wie dat rooster volgt, krijgt een aantal markante bijbelverhalen onder ogen.

Bijbel+ is bedoeld voor beginnende bijbellezers zoals jongeren in gezinnen en kerken, maar is ook geschikt als schoolbijbel. Bijbel+ is voor € 16,95 verkrijgbaar in de (online) boekhandel en bij uitgeverij Royal Jongbloed.


Terug
  Meer informatie   Facebook   Twitter   ANBI-register
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2019 Doopsgezind.nl