Agenda

18 juni 2017

Nacht van de Vluchteling: sponsoren en lopers gezocht

Amsterdam, Rotterdam en Nijmegen

Wist je dat er nog nooit zoveel mensen op de vlucht waren voor oorlog en geweld? Hulp is ontzettend hard nodig! Daarom lopen we in de nacht van 17 op 18 juni de Nacht van de Vluchteling van Nijmegen naar Arnhem (40 kilometer). Hiermee halen we geld op voor noodhulp aan 65 miljoen vluchtelingen wereldwijd. Stichting Vluchteling zorgt in crisisgebieden voor onder andere medische zorg, schoon drinkwater en onderwijs. Help ons helpen. Loop mee of sponsor ons voor de loop!

Het doel? Met elkaar een zo hoog mogelijk bedrag ophalen voor noodhulp aan mensen die wereldwijd op de vlucht zijn voor oorlog, geweld en onderdrukking. Naast het ophalen van geld, vragen we als lopers ook op een positieve manier aandacht aan vluchtelingen wereldwijd.

Irene van Setten (Christian Peacemaker Teams Nederland) en Menno van Setten (Doopsgezinde Gemeente Arnhem) hebben het wandelteam opgericht. We streven ernaar om minstens 3.000,- op te halen, en we hopen natuurlijk op heel veel meer! Wilt u dit initiatief ondersteunen? Sponsor dan het team via www.nachtvandevluchteling.nl/christianpeacemakerteamsnederland.

Wilt u meelopen? Leuk! Aanmelden kan via www.nachtvandevluchteling.nl/inschrijving. Selecteer onder "Aansluiten bij bestaan team" het team "Christian Peacemaker Teams - Nederland". Bij voldoende belangstelling zullen we samen een aantal keer trainen.

Meer informatie bij Irene en Menno van Setten:mennovsetten@gmail.com.


Terug