Agenda

22 februari 2017, 20:00 uur

Theatervoorstelling 'As I Left My Fatherís House'

Doopsgezinde kerk, Zijdstraat 55, Aalsmeer

Een van de belangrijkste discussies van tegenwoordig is die rond vluchtelingen. In onze ervaring wordt er wel veel gepraat over en voor vluchtelingen, maar wordt hun eigen stem niet genoeg gehoord. Wij willen als protestantse en doopsgezinde gemeente hiermee bezig zijn en een verschil maken.†Deze voorstelling is mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen de Protestantse Gemeente Aalsmeer (Open Hof Kerk) en Zin-Inn van de Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer.

Vluchtelingen met verschillende culturele en religieuze achtergronden vertellen over hun wereld. Een wereld van mensen die leven met de gevolgen van vijandigheid, geweld, oorlog en extremisme. Tijdens hun vlucht vinden ze inspiratie in het leven van hun profeten Abraham, Mozes, Mohammed en Jezus, die ook moesten vluchten. Voor hun onderdrukkers, maar ook voor hun eigen volk. Deze aangrijpende verhalen, ondersteund door muziek en zang, raken en ontroeren. Deze universele verhalen slaan bruggen met het hier en nu, wij en zij, u en ik. Door het decor bent u letterlijk en figuurlijk heel dicht bij de verhalenvertellers. Na de voorstelling is er ruimte voor een gesprek en reflectie met de makers.

De voorstelling begint om 20.00 uur. Inloop met koffie of thee vanaf 19.30 uur.†Bijdrage Ä 5,-.

Deze voorstelling is mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen de Protestantse Gemeente Aalsmeer (Open Hof Kerk) en Zin-Inn van de Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer.Naar de agenda

Meer informatie Facebook   Twitter   ANBI-register
contact maandblad sitemap
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
© 2019 Doopsgezind.nl