> agenda

Agenda

 
12 februari 2017, 15:00 uur

't Lam ontmoet: Woeste Willem

Doopsgezinde kerk 't Lam, Breestraat 2, Blokzijl

Woeste Willem, kindertheater door verteller Harro van Lien, voor kinderen van 4-10 jaar. Volwassen begeleiding van ouders, oma’s en opa’s, etc. wordt zeer op prijs gesteld! 

Piraat Willem woont alleen aan de rand van het bos. Hij geniet van de rust die hij heeft verdiend na een leven vol gevaarlijke avonturen. Tot opeens een klein jongetje de rust verstoort. Het jongetje is een landrot, duidelijk. Aan landrotten heb je niks. Landrotten zeuren. Om woest van te worden!

Woeste Willem is een vertelvoorstelling over stoer doen, bang zijn en over vriendschappen die je niet aan ziet komen. De voorstelling is een bewerking van het boek Woeste Willem van Dieter en Ingrid Schubert.

Harro van Lien vertelt al jaren lang prachtige verhalen en ondertussen speelt hij ook alle personages die in de voorstelling voorkomen. Woeste Willem is één van de vijf voorstellingen waar hij op dit moment mee rondtoert. Zijn verhalen maakt hij altijd met zijn vaste regisseur Maarten Bootsma.

Entree volwassenen € 5,-, maar voor de kinderen is het gratis. De kinderen krijgen natuurlijk wel een ‘eigen’ kaartje. Kaarten te koop/af te halen bij Olio & Vino in Blokzijl of Steenwijks Boekhuys, of te reserveren: karin@karinklomp.nlNa de voorstelling is er voor de kids gratis ranja en koek.  

Foto: Sjoerd Litjens.


Terug
  Meer informatie   Facebook   Twitter   Instagram   ANBI-register
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2019 Doopsgezind.nl