> nieuws

Nieuws

 
25 april 2016

Studieverlof Henk Stenvers

In de maanden mei, juni en juli gaat Henk Stenvers met studieverlof. Stenvers, sinds 2002 algemeen secretaris/directeur van de Algemene Doopsgezinde SociŽteit, zal in opdracht van de Broederschapsraad reflecteren op zijn ervaringen in de laatste veertien jaar. Doel is het op papier zetten van beleidsachtergronden en het opstellen van een beleidsondersteunend document ten behoeve van de doopsgezinde geloofsgemeenschap.

Voor de voortgang van de beleidsontwikkeling is dit van groot belang en, gezien zijn ervaring in de materie, is Henk Stenvers volgens de Broederschaspraad de juiste man om dit onderzoek in betrekkelijk korte tijd te doen. Om hem hiervoor voldoende tijd te geven, is besloten hem voor die periode vrij te stellen van zijn reguliere werkzaamheden. Stenvers zal tijdens het studieverlof ook een cursus Spaans volgen, in het kader van zijn werk voor Mennonite World Conference.

De taken van Henk Stenvers zullen binnen het bureau worden waargenomen door Machteld Stam, die als lid van het managementteam de dagelijkse leiding en algemene zaken voor haar rekening neemt, en Eddy van den End voor financiŽle en technische zaken. Het studieverlof van Stenvers start op maandag 2 mei en duurt tot 1 augustus. Aansluitend aan het studieverlof zal Henk Stenvers vakantie opnemen, om op maandag 22 augustus weer aan de slag te gaan.


Terug
 
Meer informatie Facebook   Twitter   Instagram   ANBI-register
contact maandblad privacy
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
© 2020 Doopsgezind.nl