Agenda

 
 
7 april 2018, 14:00 uur

Holwerder kunstmaand in april van start

Willibrorduskerk, Kerkstraat 11, Holwerd

In het kader van Culturele Hoofdstad van Europa Fryslân, stelt Holwerd in de maand april zijn deuren open voor mensen die willen genieten van kunst.

In de Willibrorduskerk en de doopsgezinde kerk aan de Stasjonswei 3 zal werk tentoongesteld worden van de Amelander en voormalig Amelander kunstenaars Tom Beijl en Bea van Twillert (schilderijen), en van Margreet Halma (sculptuur).

Op drie andere locaties in het dorp wordt werk geëxposeerd van plaatselijke kunstenaars: Tonnie Weehuizen, Henk de Vries en Olga Baggelaar.

De officiële opening van deze zgn. 'Holwerder kunstmaand' vindt plaats op zaterdag 7 april om 14.00 uur in de Willibrorduskerk. Er is een kunstroute samengesteld, die begint bij de Willibrorduskerk. De folder van de route is begin april verkrijgbaar bij alle expositielocaties.

Verder zullen in de doopsgezinde kerk de resultaten te zien zijn van de fotowedstrijd Bjusterbaarlik Noard-East Fryslân. Zij dingen mee naar de publieks- en juryprijzen. De uitslag van de prijzen wordt feestelijk bekend gemaakt op zaterdagmiddag 21 april om 15.00 uur in de doopsgezinde kerk.

Openingstijden expositieruimtes:

Van 7 t/m 29 april, op de vrijdagen, zaterdagen en zondagen van 14.00-17.00 uur.

De toegang is gratis.

Foto: Klaprozen - Margreet Halma


Naar de agenda

  Meer informatie   Facebook   Twitter   ANBI-register
 
  contact maandblad sitemap
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2018 Doopsgezind.nl