Agenda

 
 
19 februari 2018, 20:00 uur

Workshop consuminderen met Marieke Henselmans

Adventskerk, Julianalaan 3, Zoetermeer

De werkgroep Minder is Meer van de Adventskerk in Zoetermeer organiseert een informatieve avond met Marieke Henselmans. De consumptiemaatschappij is velen een doorn in het oog en toch doet bijna iedereen eraan mee. Zou het wat minder kunnen zonder dat het onaangenaam wordt?

De werkgroep is op zoek naar een nieuwe manier van leven waarin we ons niet gek laten maken door de commercie, maar luisteren naar ons geweten. Je zou het ‘consuminderen’ kunnen noemen. Minder kan ook meer zijn. Hoe consuminder je op een vrolijke en haalbare wijze? Duurzaam hoeft niet veel te kosten.

We vragen het op deze avond aan Marieke Henselmans, expert op het gebied van vrolijk besparen. Zij schreef boeken over dit onderwerp, heeft een column in verschillende bladen en is bekend van het veelbekeken televisieprogramma Geen cent te makken. Ze werkt ook samen met het Nibud. Marieke zal een korte lezing geven, waarna we onder haar leiding in discussie gaan. De bedoeling is dat we werkelijk iets met de resultaten van deze avond gaan doen in ons eigen leven.

Kosten: € 7,50 voor niet-leden en € 5,- voor leden, incl. consumpties.
Informatie: Jenny Sulkers, 06 1083 8222.


Naar de agenda

  Meer informatie   Facebook   Twitter   ANBI-register
 
  contact maandblad sitemap
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2018 Doopsgezind.nl